fbpx

Servei cura de nens (Cangurs) a Tarragona

A Edades Tarragona comptem amb serveis per a la cura de nens o cangurs a la província de Tarragona.

Resulta molt important la selecció d’una persona que cuidarà del teu fill/a, ja que d’aquesta persona depèn el benestar i la confiança que dipositem en ella. A Eddes tenim un protocol de selecció molt exhaustiu, realitzat per la nostra psicòloga, a més sempre demanem experiència i referències.

  • Selecció dels millors cuidadors
  • Suport del nostre equip de psicòlegs
  • Repàs de matèries
  • Millorar llengua estrangera amb un cangur anglès
  • Acompanyament i recollida al col·legi
  • Control d’alimentació i medicació.


Cura de nens a Tarragona

Cada dia és més gran la dificultat de conciliar la vida familiar i laboral. Primer perquè les mares i pares han de treballar, també hi ha compromisos i moltes situacions més. Pel que impossibiliten poder prestar tota l’atenció i cures necessàries als seus fills.

És per això que cada dia més mares i pares contracten serveis de cura de nens, d’aquesta manera, poder continuar la cura de l’educació dels seus fills mentre ells no estan.

En Edades Tarragona, som experts a la cura de gent gran y dependents, oferim també serveis d’agencia de cangurs para bebes y nens.

Els nostres cuidadors de nens s’adapten a les vostres necessitats, en primer lloc per acompanyar al col·legi, també a les activitats extra escolars, donar menjar, lavabo i fins i tot per a les tasques escolars. Finalment però no menys important poden simplement jugar amb ells fins que arribin els seus pares.

Posa’t en contacte amb nosaltres per a més informació sobre cangurs a Tarragona.

Abrir chat
Puedes enviarme un Whatssap directamente
Hola!
¿Necesitas ayuda? ¿Qué Podemos hacer por ti?