fbpx

Internes

A Edades Cura de Majors Internes i Ajuda a domicili Interna comptem amb tota una sèrie de professionals, que a més d’assessorar, l’ajudaran a vostè i a la seva família en les seves necessitats diàries.

Cuidado de mayores

Edades és una empresa que treballa amb un objectiu únic, per a satisfer la demanda que existeix en els serveis assistencials a domicili.

Bé sigui que estiguin destinats a la tercera edat, discapacitats, a cura de nens o al servei domèstic.

La seva missió actual és la gestió de recursos humans en els sectors de serveis personals, domèstics, així com l’adaptació de l’entorn a les persones que pateixen algun nivell de dependència.

  • Internes 24H
  • Externes
  • Caps de Setmana
  • Festius
  • Interna Edades

No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres l’assessorarem sobre els nostres diferents serveis i productes, realitzant-li un pressupost personalitzat atenent les seves necessitats sense cap mena de compromís

Ajuda a domicili és un servei que es realitza en el domicili personal o familiar. Sempre proporcionat, mitjançant personal qualificat i supervisat

És per això que el servei d’assistència a la llar serveix per promoure, mantenir o restablir l’autonomia personal de la persona, també per a la família.

Finalment amb la finalitat de facilitar la permanència en l’habitatge i la seva vida evitant situacions de desarrelament.

Edades és una empresa que treballa amb un objectiu únic i primordial que és millorar la qualitat de vida de les persones, treballem el cura de gent granpersones dependentsservei de cangurs i els servei domèstics. També som assessors per aconseguir una fàcil adaptació de la llar i l’entorn a les persones que pateixen algun nivell de dependència.

Abrir chat
Puedes enviarme un Whatssap directamente
Hola!
¿Necesitas ayuda? ¿Qué Podemos hacer por ti?