fbpx

Cura de persones dependents a Tarragona

A Edades Tarragona oferim serveis orientats a l’assistència i la cura de les persones amb diferents graus de dependència i qualsevol edat, gestionant en cada cas de forma personalitzada, i amb la màxima dedicació i cura.

Cuidado ancianos Tarragona

Com podem ajudar-te:

  • Neteja personal: manteniment de la higiene corporal.
  • Atenció especial al manteniment de la higiene personal per a persones enllitades.
  • Control de medicaments prescrits.
  • Adaptació a la vida quotidiana, t’ajudem i ensenyem a fer les tasques diàries, en el teu entorn domèstic.
  • En aquells usuaris que no poden menjar per si mateixos, l’ajudem a l’hora del menjar. També buscarem ajudes tècniques per a què adquireixi la màxima autonomia possible.

«EXCEL·LENT TRACTE DELS CUIDADORS DE PERSONES DEPENDENTS»


El valor humà cap a les persones dependents, la proximitat i el tracte de persona a persona com a forma d’enriquiment social, són la nostra filosofia de treball. Així doncs, fem que les persones que estiguin sota les nostres cures tinguin tot allò que faci que la seva vida continuï sent el més íntegra i plaent possible, aportant qualitat de vida

Ajuda a domicili és un servei que es realitza en el domicili personal o familiar. Sempre proporcionat, mitjançant personal qualificat i supervisat

És per això que el servei d’assistència a la llar serveix per promoure, mantenir o restablir l’autonomia personal de la persona, també per a la família.

Finalment amb la finalitat de facilitar la permanència en l’habitatge i la seva vida evitant situacions de desarrelament.

Edades és una empresa que treballa amb un objectiu únic i primordial que és millorar la qualitat de vida de les persones, treballem el cura de gent granpersones dependentsservei de cangurs i els servei domèstics. També som assessors per aconseguir una fàcil adaptació de la llar i l’entorn a les persones que pateixen algun nivell de dependència.

Abrir chat
Puedes enviarme un Whatssap directamente
Hola!
¿Necesitas ayuda? ¿Qué Podemos hacer por ti?