fbpx

Ajuda i servei a Domicili a Tarragona

Amb l’objectiu de proporcionar qualitat de vida a les persones i a les seves famílies, l’ajuda a domicili Edades Tarragona consisteix en un servei personalitzat i adaptat a la persona i a la seva família. El nostre objectiu és oferir una ajuda integral tant en la llar com fora d’ella.

L’Ajuda domiciliària és un servei totalment personalitzat, ningú millor que la família per a definir el paquet de serveis necessaris.

Ajuda a domicili és un servei que es realitza en el domicili personal o familiar. Sempre proporcionat, mitjançant personal qualificat i supervisat

És per això que el servei d’assistència a la llar serveix per promoure, mantenir o restablir l’autonomia personal de la persona, també per a la família.

Finalment amb la finalitat de facilitar la permanència en l’habitatge i la seva vida evitant situacions de desarrelament.

Edades és una empresa que treballa amb un objectiu únic i primordial que és millorar la qualitat de vida de les persones, treballem el cura de gent granpersones dependentsservei de cangurs i els servei domèstics. També som assessors per aconseguir una fàcil adaptació de la llar i l’entorn a les persones que pateixen algun nivell de dependència.

Abrir chat
Puedes enviarme un Whatssap directamente
Hola!
¿Necesitas ayuda? ¿Qué Podemos hacer por ti?