fbpx

Preguntes Freqüents

 • Què és Edades Tarragona?

  Edades Tarragona és una empresa familiar que ofereix i gestiona serveis d’atenció a domicili, amb un tracte directe i personalizat. Els serveis d’atenció domiciliària més habituals són les tasques de cures i acompanyament a persones que poden alguna dependència i les feines de neteja domèstica.

 • Qui som Edades tarragona?

  Edades Tarragona està format per un grup de persones, majoritàriament dones, que es dediquen a la cura i atenció de persones en l’àmbit de la llar, a més de poder actuar com a suport familiar. Totes les nostres professionals són persones amables, atentes i de confiança i seleccionarem la que, a més, pugui encaixar millor amb la persona a qui ofereixi l’atenció.

 • D'on surt la idea?

  Edades Tarragona és un projecte personal de la Maite Fabá, psicòloga i gerent de l’empresa, que neix de la voluntat d’ajudar les persones. Sovint, tant les persones receptores com oferidores d’atenció domicilària són precaritzades i Edades Tarragona treballa per dignificar ambdós col·lectius.

 • Quines necessitats voleu suplir?

  La labor d’Edades Tarragona és doble. D’una banda, donem resposta a persones que tenen la necessitat de contractar algú que pugui fer-li atenció domicilària, a si mateixa o a familiars. 

  D’altra banda, donem feina i visibilitat a les persones que poden realitzar aquests serveis a la llar. El col·lectiu de les cures a domicili ha sigut tradicionalment maltractat i ha precaritzat moltes persones, principalment dones i persones provinents d’altres països. Gràcies a la nova normativa, actualment les persones que es dediquen a aquests serveis poden cotitzar i gaudir dels avantatges i drets laborals de les persones assalariades. Per tant, a través d’Edades Tarragona una oportunitat de treball bona, estable i de qualitat.

 • Per què penseu que funcioneu millor que la competència?

  Part de l’equip d’Edades Tarragona té formació en Psicologia. Aquesta base de coneixement i experiència en la conducta i els processos mentals de les persones ofereix un valor afegit inestimable, en l’atenció personalitzada. D’aquesta manera, s’acompanya, tant a la treballadora com a la família, en la comprensió de possibles malalties mentals, es proporcionen tècniques piscològiques per evitar o resoldre conflictes, tècniques d’estimulació i suport, en general.

 • Quins serveis oferiu?

  Els serveis més habituals d’atenció domiciliària són les tasques de la llar, les cures i atenció de persones grans, d’infants i de persones amb tipus de discapacitat, sigui del grau que sigui, i acompanyament hospitalari. Oferim també servei de psicologia

  Els serveis s’ofereixen tant en mode d’interinatge (24 h), de forma periòdica o en hores esporàdiques, i poden funcionar qualsevol dia de l’any.

  A més, a la nostra botiga Edades Tarragona, situada a la Rambla Vella, 65 (baixos), Tarragona, hi venem equipament ortopèdic d’ajuda tècnica, orientat a la mobilitat de les persones, a facilitar la pràctica d’exercici i ajudar en la vida diària de les persones.

 • Com posem en marxa un servei?

  Per realitzar el primer contacte, ens podeu visitar a l’oficina que tenim a la Rambla Vella, 65 (baixos), Tarragona, o ens podeu contactar per via telemàtica. Parlarem de la situació i de totes les necessitats que calgui suplir i prepararem un pressupost sense compromís. Quan s’accepta el preu, Edades Tarragona comença la selecció de la persona més adient per a l’atenció personalitzada, en aquell domicili. Aleshores, es fa una segona trobada de presentació entre treballadora, família i empresa. Si tot encaixa, les diverses parts signen el contracte laboral, s’acorda el dia d’inici, i des d’Edades Tarragona es tramiten la resta de documents, com l’alta a la Seguretat Social de la persona treballadora. Normalment, la posada en marxa d’un servei triga entre 3 i 5 dies.

 • Vull una persona que em vingui a netejar la casa/que cuidi a un familiar...

  Vine a l’oficina d’Edades Tarragona a la Rambla Vella, 65 (baixos), Tarragona o contacta’ns per telèfon o escrit, i explica’ns tot allò que necessites, com i quan. Com més informació ens expliquis, més fàcil serà trobar un pressupost i una persona a mida. Un cop acceptat el pressupost, farem una recerca exhaustiva per trobar la persona que concordi millor amb el perfil que busques, i ben aviat signarem el contracte i començarà a treballar.

   

 • Quan costen els serveis?

  Els serveis tenen preus personalitzats, que s’adapten a les necessitats que s’han de suplir. Es calculen, principalment, en funció de les tasques a realitzar i de la quantitat d’hores que es vulguin contractar. Posa’t en contacte amb nosaltres i et farem un pressupost sense compromís.

 • Com puc trobar ajuda a mida?

  Et recomanem que ens expliquis les necessitats que et cal suplir de forma detallada, per tal de seleccionar la persona que pugui encaixar millor amb la família i acordar les tasques ques es realitzaran, de forma unívoca i satisfactòria.

   

 • Com puc contactar amb vosaltres?

  És molt fàcil contactar amb nosaltres! Si pots i et ve de gust, t’esperem a la nostra oficina situada a la Rambla Vella, 65 (baixos), Tarragona, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i de dilluns a dijous de 16 a 19 h. També t’atendrem al telèfon  877 068 138, al correu electrònic tarragona@edades.eu i a través de les nostres xarxes socials.

Abrir chat
Puedes enviarme un Whatssap directamente
Hola!
¿Necesitas ayuda? ¿Qué Podemos hacer por ti?