fbpx

Servei interna Caps de setmana

CUIDADORA INTERNA CAP DE SETMANA des de 199€

Som una empresa de cura de persones en cap de setmana a Tarragona, oferim professionals que els ajudi i acompanyi al dia a dia.

A Edades Tarragona podem ajudar-te a la Cura de persones Majors en cap de setmana, al seu Domicili o a l’Hospital. El nostre personal qualificat permetrà oferir una millor atenció a la família.

A Edades uns dels nostres serveis estrella és la cura de persones, des que vam començar era un senyal d’identitat de la nostra marca i del nostre saber fer. L’objectiu sempre serà enviar-te una cuidadora de confiança per a la cura de persones grans.

La cuidadora interna cap de setmana entra al domicili el dissabte a les 9h00 i surt el diumenge a les 21h00. La treballadora té habitació pròpia, allotjament i manutenció mentre romangui al domicili.
Les funcions de la treballadora són:

· Lavabo: neteja personal i higiene.
· Compra: aliments i el necessari de la llar.
· Anar al Metge: Acompanyament al metge.
· Activitats: exercicis i Estimulació cognitiva.
· Neteja: Labors de la casa
· Medicació: Control de pautes.
· Cuina: Fer el menjar i el control d’aliments

Tenim el nostre sistema de selecció de cuidadores de gent gran, les quals estan qualificades i amb titulacions, fem entrevista personal i test de selecció.

A Edades comptem amb el servei a la gent gran d’atenció més complet i més ben valorat pels clients. Els nostres serveis inclouen:

  • Selecció de cuidadora.
  • Gestió administrativa del servei (Altes, baixes).
  • Seguiment del servei.
  • Sustitució del cuidador quan sigui necessari.

A més, el nostre servei d’ajuda i assistència a domicili inclou un seguiment continu per assegurar-nos que els nostres clients estan satisfets. Per tant, si el que busques és una empleada interna o externa.

A Edades oferim l’assistència a domicili que ens cal centrant-nos en les teves necessitats. El nostre objectiu és donar-te una millor qualitat de vida i benestar de la teva gent gran i de tot el conjunt familiar.

D’aquesta manera, la persona gran no surt de casa seva, mantenint-se en un entorn conegut i eliminant possibles fonts d’estrès que a aquestes edats poden accelerar el deteriorament cognitiu.


¿¿¿Tens algun dupte???

Entra a la secció de preguntes freqüents:

Abrir chat
Puedes enviarme un Whatssap directamente
Hola!
¿Necesitas ayuda? ¿Qué Podemos hacer por ti?